ГРУПОВИ ПОСЕЩЕНИЯ

Желаете незабравимо изживяване за Вашето празненство?

Ние предлагаме цялостна организация на Вашата сватба, банкет, рожден ден, парти, коктейл, юбилейно честване, кръщене, тиймбилдинг и др., съобразена с Вашите желания и предпочитания, и най-важното – на атрактивна цена.СВАТБЕНО ТЪРЖЕСТВО

Има специални мигове, които изискват специална обстановка. В нашия комплекс ще Ви посрещнем с радост и внимание, за да превърнем този ден в тържествен и неповторим празник.

За безупречно провеждане, нашият екип Ви предлага:

  • организиране на тържествен ритуал;
  • водещ на тържеството;
  • DJ и/или оркестър;
  • участие на популярната местна група „Бански старчета”
  • избор на подходяща декорация и дегустация на избраните ястия;
  • сватбена торта;
  • възможност за консумация на собствени напитки

Куверти:

Стандартен – 55.00 лв. на човек

Луксозен – 65.00 лв. на човек

Цени на нощувка:

38.00 лв. – цена на човек в двойна стая (при настаняване от 1 нощувка)

34.00 лв. – цена на човек в двойна стая (за 2 или повече нощувки) 

Можем да Ви предложим различни варианти и за нас ще бъде удоволствие да обсъдим всички Ваши желания. Можете да добавяте или променяте всичко, за да бъде Вашият сватбен ден незабравим и изцяло по Ваш вкус.ТИЙМБИЛДИНГ

Тиймбилдингът отдавна не е просто време извън офиса. Той допринася за по-добра продуктивност, по-силна мотивация, по-добра комуникация, насърчава креативността на Вашите служители и ги сплотява да работят в екип.  Това е инвестиция с доказана възвръщаемост.

С добрата локация, Хотел Думанов – Банско е перфектното място, където да съчетаете релаксираща почивка с различните форми на активна тиймбилдинг програма, по всяко време на годината и на атрактивни цени.

Наред с класическите хотелски услуги, тук можете да се възползвате от даденостите на природата, историята, уникалната местна култура и множеството  атракции.

Зависимост от целта, която искате да постигнете, времето с което разполагате и физическите възможности на служителите, ние ще окажем цялостно съдействие по организацията и изпълнението.За допълнителна информация за групово мероприятие и резервация:

e-mailoffice@dumanov.com

моб. тел: +359 888 497 652